Väittämiä siivouksesta

Siivouspalvelut

Oletko sinäkin kuullut kaupunkilegendoja siivouksesta? Niin olemme mekin. Siksi päätimme kertoa sinulle muutaman ja kerromme, miten asiat meillä hoidetaan.

Väittämä 1: Siivooja siivoaa samalla luutulla koko talon

Totuus meillä: Ensinnäkin, meillä ei käytetä luuttuja vaan pyyhkeitä. Toisekseen, meillä varataan joka taloon useampi pyyhe, jokaiselle pinnalle omansa. Käytämme aina vain puhtaita, huolellisesti pestyjä ja desinfioituja välineitä. Ja välineitä, joita ei voida desinfioida, emme käytä kuin kyseisessä kohteessa. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi erilaiset sienipesimet.
Väittämä 2: Siivooja pyyhkii ensin wc -pytyn ja sitten lavuaarit ja muut pinnat.

Totuus meillä: EI EI JA EI. Ei missään nimessä ei. Emme itsekään haluaisi, että meidän kotona pestään vessanpönttö pyyhkeellä muita pintoja. Käytämme wc -tilojen pesuissa kertakäyttö liinoja. Ensin pesemme altaan ja muut pinnat, wc istuin pestään viimeisenä, koska aina työjärjestys menee puhtaasta likaiseen.
Väittämä 3: Siivojaa tutkii ja penkoo käydessään kaikki paikat.Totuus meillä: Meillä keskitytään töissä ollessa työn tekoon eikä meitä kiinnosta tutkia toisten kaappeja tai tavaroita. 
​Väittämä 4: Sinun täytyy siivota, ennen kuin voit päästää siivoojan kotiisi.

​Totuus meillä: Ei todellakaan tarvitse, sitä vartenhan me tulemme, että siivoamme. Mutta jos nyt tunnet aivan pakottavaa tarvetta siivota, niin järjestele, esimerkiksi kiertoon / talteen lähtevät lehdet, kerää pyykkiien menevät vaatteet, levällään olevat lasten lelut tai muut vastaavat jutut, joille on jokin tietty paikka. Me hoidamme kyllä nekin tarvittaessa, joten älä stressaa!

Väittämä 5: Siivooja tusaa ja tekee tunteja, eikä ikinä voi tietää, miten iso lasku odottaa.

Totuus meillä: Teemme työmme niin rivakasti kuin se on mahdollista, emmekä tee asiakkaillemme turhia tunteja. Lisäksi jätämme joka siivous kerran jälkeen sinulle kuitin, josta selviää työhön käytetty aika. Kuitin avulla voit tarkistaa laskustasi, että laskutetut tunnit vastaavat tehtyjä tunteja. Laskun saat jälkikäteen postissa tai sähköpostissa.